MSPR Üzleti Iskola Online verzió
ŐSZI MUNKAKÖRI TRÉNINGEK ÉS TANFOLYAMOK A SZEMÉLYES RÉSZVÉTEL MELLETT MÁR ONLINE FORMÁBAN IS!

VEZETÉS SALES MARKETING ÜGYFÉLSZOLGÁLAT PROJEKTSZERVEZÉS BESZERZÉS

. — Ősztől megújult környezetben,
a BIMBÓ 5 Oktatóközpontban vagy ONLINE részvétellel

Tisztelt Érdeklődő!

Képzéseinket olyan kulcspozícióban dolgozó szakemberek és vezetők számára dolgoztuk ki, akik a fejlődés érdekében szeretnék ismereteiket tovább növelni. A tanfolyamok és tréningek során a hallgatók végig a saját cégüknél előforduló, valós eseteken dolgoznak, ami garantálja számukra a maximális hatékonyságot. A képzések alatt minden résztvevő számára konzultációs lehetőséget biztosítunk, amely segítséget jelent a tanultak munkahelyi alkalmazásához és a szükséges változtatások bevezetéséhez.

Valamennyi programunk végezhető személyes megjelenéssel vagy online részvétellel is. Minden hallgató számára technikai lehetőséget teremtünk az interaktív kommunikációra, a trénerrel és a csoporttársakkal való szoros együttműködésre.

Kovács Tünde

Kovács Tünde
oktatási igazgató,
programvezető tréner

Tel: +36 (30) 248-32-64
Email: tunde.kovacs@mspr.hu



ŐSZI KÉPZÉSI PROGRAMJAINK
RÉSZLETES INFORMÁCIÓ


© 2020 MSPR Üzleti Iskola. www.mspr.hu
ADATVÉDELMI NYILATKOZAT: Elektronikus formában üzleti ajánlatainkat kizárólag jogi személyek, valamint jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaságok részére továbbítjuk olyan elektronikus levélcímekre, amelyek kapcsolatfelvételi lehetőségként online felületen vagy egyéb adatbázisban feltüntetésre kerültek. Az online felületen elérhető, kapcsolatfelvétel céljából megadott adat tulajdonosa, valamint adatkezelője az online felület üzemeltetője vagy tulajdonosa, az adatbázisban tárolt adatok tulajdonosa, valamint adatkezelője az adatbázis tulajdonosa. Természetes személyek részére üzleti ajánlatokat az MSPR Üzleti Iskola Kft. nem küld.

Az MSPR Üzleti Iskola Kft. kijelenti, hogy marketingtevékenysége során nem kezel a 2011. évi CXII. törvény 3. § 2. bekezdése szerint személyes adatnak minősülő adatot, illetve a 3. § 3. bekezdése szerint különleges adatnak minősülő adatot. Ennek alapján csak olyan e-mail címekre küldünk levelet, amelyek valamely céghez vagy más jogi személyhez hozzárendelésre kerültek. Amennyiben az Ön emailcíme nem ilyen, abban az esetben elnézést kérünk a téves megkeresésért. Kérjük, hogy leiratkozási szándékát jelezze itt!

Kérjük, hogy a leiratkozás során a(z) N/A e-mail címet legyen szíves megadni!