MSPR Üzleti Iskola Online verzió
VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI SZAKKÖNYVEK
MÉG KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYBAN!


ÉRDEKEL!

Tisztelt Érdeklődő!

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam a kollégáim és általam írt vállalatirányításhoz kötődő szakkönyveinket. Kiadványaink alapját több mint 30 éves magyarországi tanácsadói és tréneri tapasztalataink, valamint nemzetközi kutatásaink képezik.

Részletes ismertetőt a könyvek fotójára kattintva talál.

Üdvözlettel:
Kovács Tünde

Kovács Tünde

Kovács Tünde
oktatási igazgató


AKTUÁLIS AJÁNLATUNK

Kovács Tünde - Vaszari Tamás: Mindennapi marketing

Kovács Tünde - Vaszari Tamás
Mindennapi marketing
Kovács Tünde: Az ügyfélszolgálat művészete

Kovács Tünde
Az ügyfélszolgálat művészete
Vaszari Tamás: Ingatlanbefektetés és menedzsment

Vaszari Tamás
Ingatlanbefektetés és menedzsment
Kovács Tünde - Vaszari András: Professzionális értékesítés

Kovács Tünde - Vaszari András
Professzionális értékesítés

Ha a további szakkönyveinket is látni szeretné, kérjük kattintson az alábbi gombra:

MSPR SZAKKÖNYVEK


© 2016-2024 MSPR Üzleti Iskola. www.mspr.hu
ADATVÉDELMI NYILATKOZAT: Elektronikus formában üzleti ajánlatainkat kizárólag jogi személyek, valamint jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaságok részére továbbítjuk olyan elektronikus levélcímekre, amelyek kapcsolatfelvételi lehetőségként online felületen vagy egyéb adatbázisban feltüntetésre kerültek. Az online felületen elérhető, kapcsolatfelvétel céljából megadott adat tulajdonosa, valamint adatkezelője az online felület üzemeltetője vagy tulajdonosa, az adatbázisban tárolt adatok tulajdonosa, valamint adatkezelője az adatbázis tulajdonosa. Természetes személyek részére üzleti ajánlatokat az MSPR Üzleti Iskola Kft. nem küld.

Az MSPR Üzleti Iskola Kft. kijelenti, hogy marketingtevékenysége során nem kezel a 2011. évi CXII. törvény 3. § 2. bekezdése szerint személyes adatnak minősülő adatot, illetve a 3. § 3. bekezdése szerint különleges adatnak minősülő adatot. Ennek alapján csak olyan e-mail címekre küldünk levelet, amelyek valamely céghez vagy más jogi személyhez hozzárendelésre kerültek. Amennyiben az Ön emailcíme nem ilyen, abban az esetben elnézést kérünk a téves megkeresésért. Kérjük, hogy leiratkozási szándékát jelezze itt!

Kérjük, hogy a leiratkozás során a(z) N/A e-mail címet legyen szíves megadni!