MSPR Üzleti Iskola Online verzió
ÉRTÉKESÍTÉS A GYAKORLATBAN
6 NAPOS TANFOLYAM


JELENTKEZÉS

[naptár] 2019. február 11. – 2019. április 1.
Hotel Budapest**** / Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 47.

A Felsőfokú értékesítési tanfolyamot gyakorló és kezdő értékesítők, valamint olyan vezetők számára dolgoztuk ki, akik a fejlődés érdekében szeretnék értékesítési ismereteiket továbbfejleszteni. A tanfolyam összesen 6 napot vesz igénybe. Az első két nap az értékesítési módszerek megismertetésére fókuszál, majd ezt követi az ártárgyalás, amely az árak elfogadtatásának képességéről szól. Az utolsó két nap anyaga kapcsolatmenedzsment, amely az üzleti kapcsolatok tudatos építését tanítja.

A tanfolyam során a hallgatók végig a saját cégüknél előforduló, valós eseteken dolgoznak, ami garantálja számukra a maximális hatékonyságot. A tréningeken minden résztvevő számára konzultációs lehetőséget biztosítunk, amely segítséget jelent a tanultak munkahelyi alkalmazásához és a szükséges változtatások bevezetésére. A tanfolyamot vizsga zárja, amely után oklevéllel tanúsítjuk a képzés sikeres elvégzését.

RÉSZLETEK

Kovács Tünde

Kovács Tünde
oktatási igazgató, programvezető tréner


Ha a további képzéseinket szeretné látni, kérjük kattintson az alábbi linkre:

TOVÁBBI KÉPZÉSEINK


© 2019 MSPR Üzleti Iskola. www.mspr.hu
ADATVÉDELMI NYILATKOZAT: Elektronikus formában üzleti ajánlatainkat kizárólag jogi személyek, valamint jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaságok részére továbbítjuk olyan elektronikus levélcímekre, amelyek kapcsolatfelvételi lehetőségként online felületen vagy egyéb adatbázisban feltüntetésre kerültek. Az online felületen elérhető, kapcsolatfelvétel céljából megadott adat tulajdonosa, valamint adatkezelője az online felület üzemeltetője vagy tulajdonosa, az adatbázisban tárolt adatok tulajdonosa, valamint adatkezelője az adatbázis tulajdonosa. Természetes személyek részére üzleti ajánlatokat az MSPR Üzleti Iskola Kft. nem küld.

Az MSPR Üzleti Iskola Kft. kijelenti, hogy marketingtevékenysége során nem kezel a 2011. évi CXII. törvény 3. § 2. bekezdése szerint személyes adatnak minősülő adatot, illetve a 3. § 3. bekezdése szerint különleges adatnak minősülő adatot. Ennek alapján csak olyan e-mail címekre küldünk levelet, amelyek valamely céghez vagy más jogi személyhez hozzárendelésre kerültek. Amennyiben az Ön emailcíme nem ilyen, abban az esetben elnézést kérünk a téves megkeresésért. Kérjük, hogy leiratkozási szándékát jelezze itt!

Kérjük, hogy a leiratkozás során a(z) N/A e-mail címet legyen szíves megadni!